top of page
Uddannelse og udviklingsforløb

De 6 Grund Moduler

Her får du et lille indblik i, hvad vi kommet igennem på de 6 moduler.

Skyggemindset

01

Introduktion & Skygge basic

Modul 1, er introduktion til uddannelsen, hinanden og selvfølgelig til hele skyggearbejdet. De første to dage, vil være et af de tungere moduler, hvor du vil opleve en del teori. Hvor efter de næstkommende moduler, vil være blandet med gruppeøvelser, egen refleksion samt tavleundervisning.

02

Mørke & Lyse Skygger

Modul 2, handler om de mørke skygger. Her kommer du til at udforske dine mørkeste tanker, følelser og erindringer. Det er en rejse i dit indre landskab og bliver bevidst omkring, det som undertrykker i dig. Hvor på dag 2, handler det om de lyse skygger.  Hvordan kan vi gå imod lyset og hvordan begynder du at agerer efter, hende/ham du gerne vil være. Gå efter lyset.

Citat fra Carl Jung
Citat fra carl jung, modul 3

03

Masker, følelser & skyld og skam

Modul 3, handler om følelser - og hvad sker der, når vi handler - og ikke handler ud fra vores følelser og det vi reelt set mærker. Hvilken maske bærer du, for at føle dig elsket - hvad gør du, når du skammer dig over at være dig.?

04

Strategier og forsvarsmekanismer

handler om at få bevidsthed omkring, hvilke strategier, forsvarsmekanismer og reaktionsmønstre, som du tager i brug. Vi snakker om projektioner og drama trekanten.

John Bowlby - citat. Modul 4 om strategier og forsvarsmekanismer
Konflikter og relationer

05

Konflikter & Historie fortællinger

handler om konflikter, konfliktens dimensioner, konfliktstile - i vil få redskaber til, hvordan i kan opløse konflikter ud fra et kærligt og værdigt sted i jer.

06

Integrationsproces & Sæt Dig Selv Fri!

handler om, hvordan du integrerer dine egne skyggesider - og på den måde, sætter dig selv fri. Fra komfortzone - til udviklingszone. 

citat fra carl gustav jun, modul 6, dit nye liv
Certificerings modulet

Certificerings modulet

Skal tilkøbes seperat.

Dette modul, er for dig som ønsker at certificere dig, som Skygge & Relationsvejleder og bruge det, som en specialisering, hvor du ønsker at støtte og vejlede andre mennesker i at integrerer deres skyggesider.

bottom of page