top of page

Skyggecoach m. speciale i konflikter, relationer & stress.

 • Individuel Skyggecoaching

 • Skyggecoaching til par

 • Workshops og kurser

 • Podcast 'Omfavn Din Skygge'

 • Skygge & Relations Uddannelsen
  Næste hold starter 14. September 2024

Skyggearbejdet tog mig hurtigt med storm, da jeg i sin tid tog Skyggevejleder Uddannelsen. Derfor, bruger jeg dagligt udvikling - og relationsværktøjet både, når jeg faciliterer workshops og i sammenspil med mine klienter.

Skyggecoaching, går utrolig godt hånd i hånd, når vi snakker ind i  stress, relationer og konflikter, som jeg er specialiseret indenfor.

Det hele starter hos os selv - og måden vi tænker og taler om og til os selv på. Når vi ikke er integereret med os selv, vores skyggesider eller er bevidst omkring dem - oplever vi nemlig indre - og ydre konflikter, som på den lange bane kan fører til stress, fordi vi ikke får mærket efter i os selv og vores behov. 

Forstå din modstand og sæt dig selv fri ved at arbejde med dine egne skyggesider.

Hvem er jeg, jeg er skygge coach og underviser på Skygge & relationsuddannelsen

Hvem er jeg?

Mette Faurholt, skyggecoach med speciale i stress, konflikter & relationer.

Jeg er født i Kina, adopteret til Danmark, opvokset i Galten og bor nu i Aarhus. (pt. rejser jeg rundt i Sydøst Asien)
 

I 2010 mistede jeg min far, som 15årig. Dette var et kæmpe chok for mig på flere forskellige måder. Hvad jeg ikke vidste dengang var, at der åbnede sig en helt ny verden for mig. Det opdagede jeg ikke lige de første år, men faktisk først det, som der ligner ca. 10 år efter. Men jeg kunne bestemt mærke konsekvenserne af ikke at se på det, altså alle de følelser, som opstod og var indeni mig. For som jeg skriver ovenover, så har jeg bøvlet i mine relationer og ikke mindst relationen til mig selv og mine følelser. Jeg har altid synes at mennesket, er enormt interessant, hvad der gør, at vi handler, som vi gør og har den adfærd, som vi har. Derfor har jeg dykket helt ned i min egen adfærd, mønstre og overbevisninger. Jeg har arbejdet med mine skyggesider, som gør at jeg i dag, står meget stærkere i mig selv. Jeg har skabt sunde og stærke relationer og ikke mindst, mærker jeg mine egne grænser og lytter til mig selv, fordi sådan har det ikke altid været. Jeg tror ikke på, at vi som mennesker nogensinde bliver færdige med at arbejde med os selv, men jeg tror på at vi udvikler os, bliver klogere og ikke mindst lærer, hvordan vi kan tackle forskellige situationer på en sundere måde, både for os selv og vores omgivelser..

ICF certificeret coach, underviser, formidler

Hvad er det, som jeg synes er enormt interessant?

Jeg har altid været fascineret af mennesker - og dets adfærd. Hvorfor er det, vi gør, som vi gør? - Hvad er det der gør, at vi mister interessen i kærlighed, når vi møder det, som vi reelt set ønsker? - Hvad er det det gør, at nogle mennesker får lyst til at gøre andre ondt? 

Hvad er det for nogle mønstre og værdier, som vi har med i bagagen?

Hvordan kan vi påvirke vores egne tanker og på den måde skabe et bedre liv for os selv?

Hvad er det, som jeg tror på?

Vores sår og smerte opstår i relation til et andet menneske, derfor når vi skal hele vores sår, er det også igennem vores relationer at vi skal hele dem. Jeg har selv bøvlet i stort set alle mine relationer - og ikke mindst i relationen til mig selv. Brugt alt for meget ligegyldig tid på at tænke, hvordan jeg bedst mulig passede ind så andre kunne lide mig, hvad andre nu vil tænke om mig osv. Hvilket ikke var det der gjorde mig oprigtig glad indeni på den lange bane. Vi alle har vores egen rygsæk med os med en masse bagage og historie i. Jeg tror på, at når vi får skabt bevidsthed og lære at forstå os selv på et dybere plan, kan vi bedre begynde at give slip, accepter eller slutter fred med det, som fylder - og derefter kan vi begynde at leve det liv, som vi i virkeligheden ønsker os. Derfor har jeg uddanet mig coach med speciale i skyggearbejde, da skyggearbejdet har været alt afgørende for mig og måden, hvorpå jeg tænker om mig selv og ikke mindst indgår i relation til andre mennesker. Derfor arbejder jeg også mere terapeutisk og med en psykologisk tilgang på baggrund af skyggearbejdet og tilknytningsteorien, som mit samtalerum vil bære præg af. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde hjem i dig selv der, hvor du tror på at der er plads til dig også de sider, som du ikke selv vil vedkende dig!

''We can't change anything until we accept it''

At rejse alene rundt som backpacker i Asien

Måske, sidder du lige nu derude og drømmer om at rejse alene ud i verden, Måske, det ser anderledes ud for dig, men det er ikke afgørende. Det kan også være, at du kender en eller dit barn drømmer om at tage afsted, men mangler noget sparring, coaching eller vejledning på, at komme igang og komme udover stepperne til at gøre det til en realitet.

Så, kan det være at coaching, kunne være lige noget for dig, din bekendte eller nærmeste. Så, skal du være mere end velkommen til at booke en tid hos mig.

Husk, det er aldrig for sent at
gå efter det, du ønsker for dig! Det er dit liv - og livet er op til dig! Så, hvad venter du egentlig på? <3

Rejselysten -

7 måneder alene rundt i Asien

Sidste år i Oktober 2022, afleverede jeg nøglerne til min lejlighed og pakkede min rygsæk - og tog afsted på mit livs eventyr. Jeg tog aldrig afsted fordi jeg skulle ud at finde mig selv. Men jeg tog afsted med intentionen om at ville gøre noget for mig selv, jeg har lavet et liv i mange år, hvor jeg har været letpåvirkelig i forhold til, hvad andre mener, tænker og synes om mig og det jeg gør. Jeg har også haft tendenserne til at være genert, indadvendt og lettere introvært. Jeg har ikke haft dårlige sociale kompetencer, men jeg har haft enormt svært ved at finde en ro i at være mig og bare hvile i mig selv. Så, det at skulle rejse alene ud i verden, det har aldrig rigtig lagt i mine kort. Men det har til enhver tid været den fedeste og bedste oplevelse. Det har også været hårdt, trættende og udfordrende til tider, men det har været den største gave jeg har givet mig selv. En ting er alle oplevelserne, men den udviklingsprocess, som jeg også har været igennem har virkelig lært mig meget. 

 • At planlægge alt selv

 • At møde nye mennesker hele tiden

 • At være alene med alle ens tanker

 • At jeg er i stand til meget mere end jeg tror

 • At jeg ikke skal være venner med alle - Jeg er ikke for alle - og alle er ikke for mig, men vi er alle helt okay.

og meget meget mere...

Hvad er min baggrund for at være her i dag?
 

+10 års erfaring fra detailbranchen

Jeg har arbejdet i detailbranchen i mange år. Først 4 år i Rema1000, både som kassemedarbejder, men også som lukkeansvarliug og herefter 7 år i H&M, hvor 2,5år har været, som Department Manager i 2 af vores H&M butikker i Danmark. Derfor, har god service, altid været en del af mig, samt det at have et stort ansvar og vigtigheden i at kunne kommunikere, samt samarbejde og lytte til sine medarbejder og kunders behov.

1,5 år på Døgninstitution for Børn - og Unge
Derudover har jeg arbejdet på et bosted, for børn og - unge med forskellige udviklingsforstyrrelser, som primært har været udfordret med ADHD, autisme, tilknytningsforstyrrelser. Det har været med til at give mig en endnu større forståelse for mennesker - og ikke mindst, hvor meget det betyder og kan fylde. Det, som vi har med i vores rygsæk hjemmefra. Det har givet mig en enorm styrke i at møde mennesker der, hvor de er.

2023-2024

Master Coach speciale i Stress

Med mit master coach speciale i stress, betyder det at jeg kan hjælpe dig, som oplever stress symptomer eller føler dig træt, udbrændt og ikke helt ved, hvad du skal gøre eller, hvor du skal starte.

2023-2024

Master Coach speciale i Børn - og Unge

At være børn - og unge coach, står mig utrolig meget nært. Jeg arbejde med de unge i målgruppen 14-22år, som jeg har lavet en særlig pris til, da det for mig er vigtigt at kunne støtte de unges færden i dagligdagen og livet. At være ung, kan se ud på rigtig mange måder og der sker enormt mange til både tanke - og følelsesmæssigt, som kan være ensomme og svære at stå med.

2023 -2024

Master coach speciale i

konflikthåndtering

som konfliktcoach, kan jeg støtte og hjælpe dig i at forstå dig selv bedre i konflikter. Hvad handler dine konflikter i virkeligheden om, er det ydre eller indre konflikter? Bliv klogere på din egen konfliktstil og evt. partners, så i sammen kan skabe et fælles sprog og stå sted.

fra Sofia Manning

fra Sofia Manning

fra Sofia Manning

2023 Sommeren

Grundforløbet til

Sexolog & Parterapeut hos Joan Ørting

Jeg har taget grunduddannelsen til Sexolog & Parterapeut, fordi jeg som sagt elsker at nørde, relationer og dynamikker. Jeg ønsker at kunne hjælpe både enkelte og ikke mindst par til at finde hjem i dem selv og genfinde kærligheden, men ikke mindst hjælpe par til at forebygge udfordringer og støtte dem til at have en sund relation og kærlighed til deres partner og dem selv.

2021 -2022

Skyggevejleder Uddannelsen

hos Mette Holm

Hvilket har gjort, at jeg har specialiseret mig i skyggearbejdet, hvordan vi kan arbejde med os selv og vores egne skyggesider. Hvad vi kan og er i stand til at gøre, når vi turde at stå i vores eget lys og eje at det, som vi også er. Skyggearbejdet, er et enormt stærkt værktøj, når vi snakker om relationsarbejde, derfor er dette en enorm stor del af mit daglige arbejde sammen med mine klienter.

2021- 2022

ICF Certificeret Life Coach hos Sofia Manning

Som coach, kan jeg hjælpe dig igennem spørgsmål med at finde frem til dine overbevisninger og ikke mindst hjælpe dig til at skabe nye sunde vaner, som støtter dig i skabe og leve det liv, som du drømmer om fyldt med indre ro, glæde og frihed.

bottom of page